Ügyfélszolgálatunk: +36202442726

Gyakori kérdések

Ha ezen az oldalon nem találsz választ kérdésedre, keress meg minket

Kiszállítás

Szállítási díjak:
  • 9.999 Ft és azalatti értékű rendelés esetén: 650 Ft
  • 10.000-19.000 Ft közötti értékű rendelés esetén: 1.490 Ft
  • 20.000 Ft és afeletti értékű rendelés esetén ingyenes

Formula #1

 Formula #2

 Superfood Plus és Superfood 100

Protect

Formula #3

 


MI VAN, HA GÖRCSÖLÖK A FORMULA #1 HASZNÁLATAKOR?

Akik hasi görcsöket éreznek a Formula#1 használatakor, nyugodjanak meg. Ha egy olyan izmot mozgatunk meg, ami hosszú éveken keresztül nem mozgott, mindig ezt fogjuk érezni. Ez ugyanolyan, mintha több éves mozgásmentes életmód után lemennénk a konditerembe, és elkezdenénk edzeni. Hidd el, meg fogod érezni. Az autós analógiával élve képzeljük el, hogy egy régi autó áll a garázsunkban, talán az apukánktól örököltük, és már évek óta nem volt beindítva. Egy nap elhatározod, hogy autókázni fogsz vele, ezért feltöltöd az akkumulátort, és hajrá. Szerinted elsőre szép finoman fog menni? Persze, hogy nem. Rázkódni, zörögni fog, a karburátor visszalő, a kipufogó füstölni fog. Aztán, tíz-tizenöt perc múlva, már szépen, döcögésmentesen fog járni a motor. Ne feledd, hogy amikor elkezded szedni a Formula#1-t, az alhas környékén görcsök jelentkezhetnek. Az izmok, hosszú idő óta először, összehúzódnak és elkezdenek mozogni. Ez jó hír! VÉGRE ÉLSZ! Emlékezz a régóta használt autóra, ami először pufog, dörög, rázkódik, bűzlik, majd egy idő után újra szépen simán fog működni. Azonban garantálom, hogy egy hét vagy egy hónap múlva a vastagbeled újra rendesen fog működni, és az eredménnyel teljesen elégedett leszel.

SZEDHETEM KORLÁTLAN IDEIG A FORMULA #1-ET?

A legtöbb ember miután elkezdte szedni a Formula #1-t, nagyszerűen érzi magát. Egyszerűen imádják. Rendszeres, gyakori, és kielégítő bélmozgásuk van, talán életükben először. Fogynak, lapos lesz a hasuk, de aztán rákérdeznek, hogy meddig hat ez a készítmény; meddig lehet szedni, 6 hónapig, 1 évig, vagy talán örökké? A válasz nagyon egyszerű.

A szorulás okozta káros következmények sora végtelen. Betegségeket lehet tőle kapni, immunrendszer gyengeséget, alacsony energiaszintet, hátfájást, fejfájást, lábfájást, rendszertelen menstruációt, hormonháztartási rendellenességet, érzelmi problémákat okozhat, rossz emésztést és legfőképpen a vastagbélben kitüremkedéseket, sőt a növekvő nyomás miatt herniáció (sérvszerűség) is kialakulhat. A modern orvostudomány mai állása szerint gyakorlatilag mindenkiben kialakul haláláig valamilyen fajta bélkitüremkedés a részleges, vagy teljes szorulás következtében. Emellett a vastagbél kitisztítása sok más betegség meggyógyításában segédkezett.

Lehet, hogy úgy gondolod, a betegségednek semmi köze nincs a beleidhez, de ha kitisztítod a beleidet, csodák történhetnek. Azok számára, akik étrendjük és életvitelük következtében, vagy azok, akik öröklés útján lomha belekkel rendelkeznek, azt ajánlom, azonnal kezdjék szedni a Formula #1-et.

Milyen hátrány származhat az állandó szedésből? Nincs tudomásunk semmiféle hátrányról. A hashajtó hatású gyógynövényekről elterjedt az a pletyka, hogy hozzá lehet szokni, de én ilyennel még nem találkoztunk. Ha valaki életmód változtatás nélkül szeretné elérni, hogy a belei folyamatosan működjenek, akkor szednie kell a gyógynövényeket.

Másrészt több ezer ember él világszerte, akik évekig használták a Formula #1-et, és amikor változtattak életmódjukon, a beleik elkezdtek rendesen működni, és már naponta 2-3-szor maguktól is tudtak vécére menni. Van olyan páciensünk, aki több mint 12 évig szedte a Formula #1-et, mielőtt életvitelén gyökeresen változtatva (érzelmi, fizikai szinten is) sikerült elérnie, hogy az emésztése magától is megfelelően működjenek. Tehát ez a folyamat eltarthat egy kis ideig, különösen, ha már régóta nem megfelelő életvitelt követ az ember, vagy ha örökletes úton szerzett lomha beleket. Amikor a pácienseknek már megfelelő bélmozgásuk van, onnan kezdve csak alkalmanként (családi ünnepek, nagy összejövetelek és evészetek, esetleg utazások) szedik be a Formula #1-et: jellemzően akkor, amikor rendszeres napi rutinjuk valamilyen oknál fogva felbomlik. Ilyen esetben természetesen lehet időlegesen segítségre a Formula #1, de hidd el, hogy senki nem válik függővé. Mindig azt mondom, hogy ez olyan, mint a kondicionáló torna. Minél többet dolgozol egy izomcsoportodra, az annál erősebb lesz. Ennyit a rosszindulatú pletykákról.

MI AZ AJÁNLOTT ADAGOLÁSA FORMULA #1-NEK?

A Formula #1 szedése rendkívül egyszerű. Kezdj 1 db kapszulával. A legjobb, ha vacsora alatt vagy közvetlenül utána veszed be, mert nagyon fontos, hogy hatása akkor a legjobb, ha étellel együtt alkalmazzák. Másnap reggel akár drámai változások is beállhatnak a bélmozgásodban. Ha semmi hatást nem vettél észre, akkor másnap vegyél be kettőt vacsoránál, és várd meg a másnapi hatást. Napi egy kapszulával növeld az adagot, amíg nem érzed úgy, hogy elérted a kellő hatást. Érezni fogod, hogy a vastagbeled a hasad alsó fertályában elkezd mozogni és kiürülsz.

Ezután naponta csökkentsd 1 kapszulával az adagot addig, ameddig másnap még ugyanolyan bélmozgást tapasztalsz. Általában napi egy szem elég ahhoz, hogy a kellő hatás hosszú távon megmaradjon.

MÁR ELÉG SOK FORMULA #1-ET SZEDEK, ÉS FÉLEK TÖBBET BEVENNI. MIT TEGYEK?

Sokan vannak, akiknek nagyon lomha a belük, nekik a megindításhoz több szem Formula#1-re van szükségük, és félnek még többet bevenni. Nem kell félni! Inkább azoktól az egészségi problémáktól kell tartani, melyek a szorulás következtében alakulnak ki szervezetünkben. Nincs korlátja a Formula #1 szedésének: egyszer egy Hawaii-on élő férfi 45 (!) kapszulát szedett be, mielőtt mozogni kezdtek a belei. (Persze ez az ember kb. 175 kg volt.)

Egy szó, mint száz, ne félj annyit bevenni, amennyi a bélmozgás elindításához szükséges.

SOKKAL TÖBB GÁZ KÉPZŐDIK BENNEM, MIÓTA A FORMULA #1-ET HASZNÁLOM. EZ NORMÁLIS, VAGY ALLERGIÁS VAGYOK A KÉSZÍTMÉNYRE?

Nem, nem vagy allergiás, és ez a jelenség teljesen normális. Ismét az öreg autó analógiára hivatkoznék, melyet évekig nem indítottak be, és a beindításkor természetes, hogy dörög, rázkódik, kipufog stb. Ilyen a bélrendszerünk is. Ha erősebb a gáztermelődés, az azt jelenti, hogy a Formula #1 éppen feltöri a régi fekáliás lerakódásokat a vastagbélben. Például a 14 éves korban megevett nyalókát vagy csokikat, esetleg az ötévesen karácsonykor elfogyasztott finomságokat. Rengeteg régi anyag van a beleinkben, amit a Formula #1 feltörhet, ezzel szabadjára engedve a különböző gázokat.


MEDDIG TART A FORMULA #2 KÚRA?

A kúra addig tart, míg az üveg tartalma el nem fogy. Ez általában 5-7 nap.

KELL-E DIÉTÁZNOM A KÚRA ALATT?

Nem kell diétázni, sok folyadékot kell inni, ami lehetőleg gyógyteákból, és tiszta vízből kell, hogy álljon.

HOGY VEGYEM BE A KÉSZÍTMÉNYT?

Javasolt shakerben gyümölcslével összerázva meginni.

A FORMULA #2-BEN LÉVŐ ORVOSI AGYAG FOGJA A SZÉKLETEM?

Igen, előfordulhat, ennek ellensúlyozásaként a kúra ideje alatt F#1 kapszula szedése ajánlott.

BELEVÁGHATOK A KÚRÁBA, HA SZÉKREKEDÉSEM VAN?

Igen, csak akkor ajánlatos az F#1 kapszulából többet szedni.

BELEVÁGHATOK A KÚRÁBA, HA BÉLGYULLADÁSOM, HASMENÉSEM VAN?

Igen, ezekre a problémákra kifejezetten ajánlott a F#2.


MI A KÜLÖNBSÉG A SUPERFOOD 100 ÉS A SUPERFOOD PLUS KÖZÖTT?

Az összetételük nagyon hasonló, de a SFP Plus sokkal töményebb készítmény.

HA NAGYON LE VAN GYNGÜLVE A SZERVEZETEM, MELYIKET VÁLASSZAM?

Mindenképpen a Superfood Plust, a Superfood 100 tabletta egy viszonylag egészséges ember napi vitamin és ásványi anyag szükségletét biztosítja 100%-ban kiváló összetevőkből.

MILYEN ALGÁK TALÁLHATÓ A SUPERFOOD TERMÉKEKBEN?

Négy féle alga tipus van bennük: spirulina, kék-zöld alga, chlorella alga, és bíbor alga. Nagyon ritka az olyan készítmény, amiben 4 féle alga található.

NEM SZERETEM AZ ALGA ÍZÉT. HOGYAN SZEDJEM BE A SUPERFOOD PLUST?

Egy bevált receptet ajánlunk, aminek kellemes íze van, és egyáltalán nem érezni az alga jellegzetes ízét: 1 banán, 1 alma, 1 citrom leve, 1-2 dl tiszta víz, 1-2 evőkanál Superfood Plus.


MIKOR VEGYEM BE A PROTECT KÉSZÍTMÉNYT? REGGEL, VAGY ESTE?

Ha egyet szed, akkor inkább reggel, ha kettőt, akkor reggel és este 1-1 kapszulát ajánlatos bevenni.

HÁNY KAPSZULÁT SZEDJEK A PROTECTBŐL?

A keringés általános jó állapotához való fenntartásként elég napi egy, ha komolyabb érrendszeri problémája van, napi 2 kapszula javasolt.


PÁR HÓNAPOS CSECSEMŐ IS SZEDHETI A FORMULA #3-AT?

Igen, hatóanyagai bio gyógynövényből állnak, ami nem károsítja a baba szervezetét.

NÖVELHETEM-E AZ ELŐÍRT ADAGOT?

Igen, korlátlanul lehet növelni, a kellő hatás eléréséig.