Ügyfélszolgálatunk: +36202442726

Protect - vérkeringés serkentő gyógynövény együttes

A vérkeringés javítása
természetesen

A klinikámon a Protect készítményt egészségbiztosítási szerződésként alkalmaztuk. Azért fejlesztettem ki, hogy azok a pácienseim, akik még nem tapasztalták kúráink jótékony hatásait, a kezdetektől védettek legyenek — Dr Schulze.

Mi az érrendszer és miért fontos a védelme?

Az érrendszer a vér folyamatos áramlásával biztosítja a sejtek oxigén- és tápanyagellátását. A vérkeringést a szív és az érrendszer tartja fenn, amit kardiovaszkuláris rendszernek nevezünk.

A keringés motorja a szív, ami két pitvarból és két kamrából álló négyüregű pumpa. A szív jobb oldala fogadja az elhasznált, oxigénszegény vért és pumpálja a tüdőbe. Ez a kisvérkör.

A szív bal oldalába érkezik a tüdőben felfrissült vér, majd nagy nyomással kilöki a főverőéren (aortán) át a szervezetbe. Ez a nagyvérkör.

Leggyakrabban az artériás és a vénás rendszerben alakulhat ki kóros elváltozás, de előfordulhat a hajszálerek és a nyirokerek betegsége is. Az életkor nagymértékben befolyásolja érrendszerünk állapotát. Ezért nagyon fontos, hogy 40 év felett, amikor még nincsenek tünetek, nagy hangsúlyt fektessünk a megelőzésre.

Mik az elégtelen vérkeringés jellemző tünetei?

Feledékenység: A nem megfelelő keringés tipikus tünete. Ennek megelőzésére azt ajánljuk, hogy 40 év felett mindenki előzze meg ennek kialakulását

Fáradtság és karikás szemek: Ha akadozik a szervezetben az oxigénben gazdag vér keringése, az izomfáradtsághoz és hosszabb ideig tartó gyógyuláshoz vezet. A szemek alatti karikák, a haj és a köröm rossz állapota is jelzi a vérkeringés elégtelenségét.

Erekciós és szexuális vágy hiánya: A férfiaknál az erekció hiánya vagy gyengesége is jelezheti a gyenge vérkeringést. Mindkét nemnél a szexuális vágy csökkenéshez vagy megszünéséhez vezethetnek.

Menstruációs zavarok: Nőknél az elégtelen vérkeringés szabálytalan menstruációs ciklushoz, termékenységi problémákhoz is vezethet.

Viszerek: Keringési problémát jeleznek ha visszerek jelennek meg a lábakon, melyek fájdalommal, lábdagadással, feszülő vagy viszkető érzéssel társulnak.

Emésztési gondok: A vérerek falán lerakódott zsíros anyagok étvágytalanságot, emésztési problémákat is okozhatnak, melyek a gyenge keringés tipikus jelei.

banner

Mik a gyakran előforduló keringési betegségek?

A normális vérkeringést az erek szűkülete vagy elzáródása korlátozhatja, illetve akadályozhatja.

Ezek hátterében a következő okok állhatnak:

1. Érelmeszesedés:
A vérkeringési zavarok leggyakoribb oka az érelmeszesedés. Ez a betegség úgy alakul ki, hogy bizonyos anyagok lerakódnak az ütőerek (artériák) falának belső oldalán, vagyis azokban az erekben, amelyek a vért a szívből az izmokba és a szervekbe szállítják. Elsősorban az erek elágazásainál, ahol a vér áramlási viszonyai miatt az érfalak erős igénybevételnek vannak kitéve, képződnek lerakódások (plakkok). Idővel ezek a plakkok egyre nagyobbak és keményebbek lesznek, az erek belső átmérője emiatt csökken, vagyis az erek egyre szűkebbé válnak.
Vigyázz! Az érelmeszesedés kialakulásának esélye az életkor előrehaladtával egyre nő.

2. Érelzáródás (embólia):
Az embólia során az eret az érpálya egy másik pontjáról leszakadt és elszállított vérrög, egy lesodródott plakk, egy véráramba került szövetdarabka (például tumorból), véráramba került magzatvíz vagy egy levegőbuborék (légembólia) zárja el. Az érfal sérülése, a csökkent véráramlási sebesség, a vér összetételének megváltozása könnyen vezethet embólia kialakulásához.

3. Érgyulladás:
Az érelmeszesedés okozta keringési zavaroknak vagy az embóliának a gyakoriságával összehasonlítva az érgyulladás következtében kialakuló keringési zavarok viszonylag ritkák. Az érgyulladás hátterében általában olyan autoimmun folyamatok húzódnak meg, amikor a saját immunrendszer a szervezet ellen fordul.
Sérülések, vagy ingerlő anyagok (bizonyos gyógyszerek vagy drogok) is a vénák belső falának gyulladásához vezethetnek, ahol aztán vérrögök képződhetnek.

Előzd meg a keringési betegségeket!

A szív- és érrendszer védelmében, erősítésében és a vérkeringés serkentésében elengedhetetlenek a különböző gyógynövények:
galagonya, máriatövis, páfrányfenyő (gingko biloba).

Dr. Richard Schulze ezeknek a gyógynövényeknek az alkalmazásával, és egy vitamin komplex tökéletes keverékével készítette el a Protect formulát.

A Protect formula védelmet biztosít a a szív- és érrendszernek és segít megelőzni a keringési betegségeket.

40 év felett az emberek szervezete sokkal jobban ki van téve a vérkeringési problémáknak. Ezért különösen fontos a megelőzés, azoknak akik megakarják védeni magukat a keringési betegségektől.

A Protect-ben megtalálható a két leghatékonyabb gyógynövényi komplex, amik segítik a szív, a máj és az agy egészséges működését!

Protect formula megtekintése>>

banner

A VÉRKERINGÉSÜNK ÉLÉNKÍTÉSE

Egyéb természetes vérkeringés javítók

  • Az egészséges táplálkozás, mint legfőbb tényező. Sokat tehetünk a vérkeringésünk javításáért a konyhában is, az étrendünk megváltoztatásával! Bizonyos fűszerek nemcsak "melegítő" hatásaiknak köszönhetően javíthatják a vérkeringésünket, hanem azért is, mert segítenek megőrizni a vérerek rugalmasságát és megelőzni az úgynevezett plakkok kialakulását. A szív- és érrendszert védő, erősítő fűszerek között találhatjuk a fokhagymát, a gyömbért, a kurkumát vagy a cayenne-i borsot is.

  • Víz, víz, víz! Unalmas, de igaz. A víz mindennek az alapja a testünkben, hiszen a vérünk alapösszetevői között is ott a víz. Ha pedig nem iszol eleget, a vér „besűrűsödik”, nem tud megfelelően áramlani. Rengeteg applikáció létezik már okostelefonokra, amelyek rendszeresen figyelmeztetnek, ha nem iszol eleget, próbálj ki egyet, hátha pont ez lehet a segítség!

  • Próbáld ki a Gingko Bilobát! Évezredek óta ismert gyógynövény, amit értágító tulajdonsága miatt gyakran használnak a keringés élénkítésére. A laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a ginkgo javítja a vérkeringést az erek tágítása által, csökkenti a vérlemezkék „ragadósságát” és emellett erős antioxidáns hatással is bír. Ezeknek köszönhetően támogatja a vénák egészségét. Dr. Schulze ezt korán felismerte, ezért a Protect vérkeringés javító kapszulája nagy mennyiségben tartalmaz Gingko Bilobát!
    A Protect-ről itt olvashatsz bővebben!

Image

Leghatékonyabb gyógynövény komplex

Galagonya

Máriatövis

Ginkgo biloba

Palm Fruit és Acerola meggy

Havannai paprika és fokhagyma

Hawaii sárgagyömbér

Galagonya

„Növeli a vér- és oxigénáramlást a szívhez és az agyhoz. Kutatások igazolják, hogy a galagonya segít a szívinfarktus és egyéb szívbetegségek megelőzésben.

Akinek magas vérnyomása, koleszterinszintje, gyenge a szíve, elzáródtak a koszorúerei vagy agyi artériái, esetleg artériás betegségben szenved, egy időzített bombán ül.
Őket bármelyik pillanatban nagyobb baj érheti. Ez a készítmény ettől védheti meg őket.
Ezért adom a klinikámon már évtizedek óta ezt a készítmény az összes olyan páciensemnek, akik szív- és keringési betegségekben szenvednek, hogy megvédjem őket amíg a tisztító, méregtelenítő programjaim hatása be nem indul.

Az összes olyan rokonomnak, szeretteimnek és barátaimnak is ezt adtam, akik nem követték a programjaimat, nem táplálkoztak egészségesen, nem mozogtak , vagy egyáltalán nem törődtek a megelőzéssel. Így védtem meg őket, hogy elősegítsem hosszabb és egészségesebb életüket."
- Dr. Schulze


Máriatövis (Silybum marianum)

"A máriatövis növényi hatóanyagai hozzákötődnek és körülveszik a májsejteket védve a májat a modern élet káros hatásaitól

A máriatövis fitokémiai összetevői erősítik a májsejtek falait, ami megvédi magát a májat. Ezek a védő fitokémiai összetevők olyan erőteljesek, hogy még a Földön található leggyilkosabb mérgektől is meg tudják óvni.

A máriatövis fogyasztása olyan, mintha védőréteget tennénk a májsejtjeink köré és egyben felgyorsítanánk a károsodott sejtek regenerálódását így építve új, erős májsejteket. Amit a gyógynövény szakértők már régóta tudnak, azt már az orvosok és tudósok is megerősítik."
- Dr. Schulze


Ginkgo biloba (Páfrányfenyő)

"A test minden sejtje, függetlenül attól, hogy melyik szervé, olyan, mint egy kis, különálló emberi test. Arra van szüksége, hogy tápanyagok épüljenek belé és a működés közben keletkezett hulladékokat kiürítse.

Tápanyag be, hulladék ki. Ez az alapvető folyamat játszódik le minden egyes sejtben, szervben és az egész testben. A legfontosabb szervünk az agyunk - ami még a szívünknél is fontosabb -, de ebbe a szervbe a legnehezebb vért pumpálni. Ezzel indokolható, hogy a korosodás összes jele közvetlenül összefügg az agy, a szemek és a fülek elapadó vérellátásával. Ahogy öregszünk, úgy gyengülnek az agyfunkcióink a memóriánk, a felfogóképességünk, hajlamosabbak leszünk az aggódásra és a depresszióra, továbbá a látásunk és ahallásunk is gyengül.

Ha az agyunkba több vért juttatunk, meg tudjuk állítani vagy le tudjuk lassítani a káros folyamatokat."
- Dr. Schulze

Palm Fruit és Acerola meggy

"Az általam használt Acerola meggyben 42-szer több a C-vitamin, mint a narancsban.

A benne lévő antioxidánsok védenek meg minket a szabadgyököktől, ezáltal lassítva az öregedést, megelőzve a betegségeket és meghosszabbítva az életet. Az immunrendszer felerősítésével gátolják a rák és a szívbetegségek kialakulását is. 

A számomra a megelőzésben az antioxidánsok erőteljes hatása  az egyik legfontosabb tényező."
- Dr. Schulze

Havannai paprika, fokhagyma, Hawaii sárgagyömbér

"Ez a három gyógynövény a leghatékonyabb kombináció, amit valaha tapasztaltam a test vérkeringésének megerősítésére.

A korosodás egyik legkárosítóbb mellékhatása a szívbe, májba, agyba, vesékbe és egyáltalán minden szervünkbe és sejtünkbe jutó vér elégtelen mennyísége. 

Azért alkottam meg ezt a keringésjavító csapatot (havannai paprika, fokhagyma és hawaii sárgagyömbér) mert tapasztalataim szerint ez a leghatékonyabb kombináció a vérkeringés javítására." 
- Dr. Schulze

A székrekedés természetes ellenszere

Protect - vér- és érrendszer védelme
Protect - vér- és érrendszer védelme

Protect - vér- és érrendszer védelme

18.600 Ft

Az egészséges vérkeringéssel védi a szívet, a májat és az agyat. 40 éves kor felett mindenkinek ajánlott!


A Protect azonnali védettséget nyújt — olyan gyógynövényeket tartalmaz, melyek védik a szívet, a májat és az agyat, és minden tabletta tartalmazza a két legerősebb gyógynövényi antioxidánst.


Nem mindenkit lehet meggyőzni egészségtelen életvitele megváltoztatásáról. Ők azok, akiknek a Protect rendszeres szedése a leginkább javallott. Csupán napi két tabletta teljes védettséget nyújt a szív, a máj, és az agy leggyakoribb megbetegedéseivel szemben.


Kiszerelés: 60 db kapszula


Összetevők: Galagonya bogyó, levél és virág, máriatövis mag, Ginkgo Biloba (páfrányfenyő) levél, Antioxidáns komplex (palmfruit, acerola meggy), Keringésjavító komplex (Havannai paprika, Hawaii sárgagyömbér, fokhagyma)


Antioxidáns komplex:

  • Palm Fruit (Elaeis guineensis): Vitamin-A (beta-karotin) és karotinoid csoport, Vitamin-E vegyes tokoferolokkal és tocotrienollal  
  • Acerola meggy (Malpighia glabra): Vitamin-C és Vitamin-C csoport


Keringésjavító komplex:

  • Havannai paprika (Capsicum annum)
  • Hawaii sárgagyömbér (Zingiber officinale)
  • Fokhagyma (Allium sativum)

Ezért ajánlják vásárlóink a Protect-et

A Protect kapszulát rendszeresen szedem, már évek óta szívritmus zavarom van. Annak idején olyan terméket kerestem, ami több hatóanyagot tartalmaz, segíti a jobb vérkeringést, es a szív munkáját. Nagyon jó a tapasztalatom, nagymértékben csökkentek a panaszaim. Egy kapszulában csupa olyan anyag van amire egy 65 éves embernek napi szinten szüksége van. Örülök, hogy rátaláltam erre megbízható jó hatású termékre, csak ajánlani tudom.

B. Kata

Paks

Eddig is használtam a SuperFood Plus-t minden reggel, de amióta egy Protect-et is beveszek mellé, még egészségesebbnek érzem magam. Egy ideje már a feleségem is szedi, és ő is jobban érzi magát a bőrében!

dr. Baranyai András

Budapest

Gyakori kérdések és válaszok

1. Mikor vegyem be a Protect kapszulákat? Reggel vagy este?

Ha egyet szedsz, akkor inkább reggel, ha kettőt, akkor reggel és este 1-1 kapszulát ajánlatos bevenni.

2. Hány kapszulát szedjek a Protect-ből?

A keringés általános jó állapotához való fenntartásként elég napi egy, ha komolyabb érrendszeri problémád van, napi 2 kapszula javasolt.