Ügyfélszolgálatunk: +36202442726

Gyakori kérdések és válaszok

Ha ezen az oldalon nem találsz választ kérdésedre, keress meg minket a Kapcsolat oldalon!

Formula #1 - székrekedés megszüntetése természetes módon

1. Mi az ajánlott adagolása a Formula #1-nek?

A Formula #1 szedése rendkívül egyszerű. Kezdj 1 db kapszulával. A legjobb, ha vacsora alatt vagy közvetlenül utána veszed be, mert nagyon fontos, hogy hatása akkor a legjobb, ha étellel együtt alkalmazzák. 

Másnap reggel akár drámai változások is beállhatnak a bélmozgásodban. Ha semmi hatást nem vettél észre, akkor másnap vegyél be kettőt vacsoránál, és várd meg a másnapi hatást. Napi egy kapszulával növeld az adagot, amíg nem érzed úgy, hogy elérted a kellő hatást. Érezni fogod, hogy a vastagbeled a hasad alsó fertályában elkezd mozogni és kiürülsz. 

Ezután naponta csökkentsd 1 kapszulával az adagot addig, ameddig másnap még ugyanolyan bélmozgást tapasztalsz. Általában napi egy szem elég ahhoz, hogy a kellő hatás hosszú távon megmaradjon.

2. Szedhetem korlátlan ideig a Formula #1-et?

A legtöbb ember miután elkezdte szedni a Formula #1-t, nagyszerűen érzi magát. Egyszerűen imádják. Rendszeres, gyakori, és kielégítő bélmozgásuk van, talán életükben először. Fogynak, lapos lesz a hasuk, de aztán rákérdeznek, hogy meddig hat ez a készítmény; meddig lehet szedni, 6 hónapig, 1 évig, vagy talán örökké? A válasz nagyon egyszerű, bármeddig.

A szorulás okozta káros következmények sora végtelen. Betegségeket lehet tőle kapni, immunrendszer gyengeséget, alacsony energiaszintet, hátfájást, fejfájást, lábfájást, rendszertelen menstruációt, hormonháztartási rendellenességet, érzelmi problémákat okozhat, rossz emésztést és legfőképpen a vastagbélben kitüremkedéseket, sőt a növekvő nyomás miatt herniáció (sérvszerűség) is kialakulhat. 

A modern orvostudomány mai állása szerint gyakorlatilag mindenkiben kialakul haláláig valamilyen fajta bélkitüremkedés a részleges, vagy teljes szorulás következtében. Emellett a vastagbél kitisztítása sok más betegség meggyógyításában segédkezett. Lehet, hogy úgy gondolod, a betegségednek semmi köze nincs a beleidhez, de ha kitisztítod a beleidet, csodák történhetnek. Azok számára, akik étrendjük és életvitelük következtében, vagy azok, akik öröklés útján lomha belekkel rendelkeznek, azt ajánlom, azonnal kezdjék szedni a Formula #1-et.

3. Milyen hátrány származhat az állandó szedésből?

Nincs tudomásunk semmiféle hátrányról. A hashajtó hatású gyógynövényekről elterjedt az a pletyka, hogy hozzá lehet szokni, de én ilyennel még nem találkoztunk. Ha valaki életmód változtatás nélkül szeretné elérni, hogy a belei folyamatosan működjenek, akkor szednie kell a gyógynövényeket.

Másrészt több ezer ember él világszerte, akik évekig használták a Formula #1-et, és amikor változtattak életmódjukon, a beleik elkezdtek rendesen működni, és már naponta 2-3-szor maguktól is tudtak vécére menni. Van olyan páciensünk, aki több mint 12 évig szedte a Formula #1-et, mielőtt életvitelén gyökeresen változtatva (érzelmi, fizikai szinten is) sikerült elérnie, hogy az emésztése magától is megfelelően működjenek. 

Tehát ez a folyamat eltarthat egy kis ideig, különösen, ha már régóta nem megfelelő életvitelt követ az ember, vagy ha örökletes úton szerzett lomha beleket. Amikor a pácienseknek már megfelelő bélmozgásuk van, onnan kezdve csak alkalmanként (családi ünnepek, nagy összejövetelek és evészetek, esetleg utazások) szedik be a Formula #1-et: jellemzően akkor, amikor rendszeres napi rutinjuk valamilyen oknál fogva felbomlik. 

Ilyen esetben természetesen lehet időlegesen segítségre a Formula #1, de hidd el, hogy senki nem válik függővé. Mindig azt mondom, hogy ez olyan, mint a kondicionáló torna. Minél többet dolgozol egy izomcsoportodra, az annál erősebb lesz. Ennyit a rosszindulatú pletykákról.

4. Mi van, ha görcsölök a Formula #1 használatakor?

Akik hasi görcsöket éreznek a Formula#1 használatakor, nyugodjanak meg. Ha egy olyan izmot mozgatunk meg, ami hosszú éveken keresztül nem mozgott, mindig ezt fogjuk érezni. Ez ugyanolyan, mintha több éves mozgásmentes életmód után lemennénk a konditerembe, és elkezdenénk edzeni.

Hidd el, meg fogod érezni. Az autós analógiával élve képzeljük el, hogy egy régi autó áll a garázsunkban, talán az apukánktól örököltük, és már évek óta nem volt beindítva. Egy nap elhatározod, hogy autókázni fogsz vele, ezért feltöltöd az akkumulátort, és hajrá.

Szerinted elsőre szép finoman fog menni? Persze, hogy nem. Rázkódni, zörögni fog, a karburátor visszalő, a kipufogó füstölni fog.

Aztán, tíz-tizenöt perc múlva, már szépen, döcögésmentesen fog járni a motor. Amikor elkezded szedni a Formula#1-t, az alhas környékén görcsök jelentkezhetnek. Az izmok, hosszú idő óta először, összehúzódnak és elkezdenek mozogni.

Ez jó hír! VÉGRE ÉLSZ! Emlékezz a régóta használt autóra, ami először pufog, dörög, rázkódik, bűzlik, majd egy idő után újra szépen simán fog működni. Azonban garantálom, hogy egy hét vagy egy hónap múlva a vastagbeled újra rendesen fog működni, és az eredménnyel teljesen elégedett leszel.

5. Már elég sok Formula #1-et szedek és félek többet bevenni. Mit tegyek?

Sokan vannak, akiknek nagyon lomha a belük, nekik a megindításhoz több szem Formula#1-re van szükségük.
Nincs korlátja a Formula #1 szedésének, annyit bevenni, amennyi a bélmozgás elindításához szükséges.

6. Sokkal több gáz képződik bennem, mióta szedem a Formula #1-et. Ez normális vagy allergiás vagyok valamire?

Nem, nem vagy allergiás, és ez a jelenség teljesen normális. Ismét az öreg autó analógiára hivatkoznék, melyet évekig nem indítottak be, és a beindításkor természetes, hogy dörög, rázkódik, kipufog stb. Ilyen a bélrendszerünk is.
Ha erősebb a gáztermelődés, az azt jelenti, hogy a Formula #1 éppen feltöri a régi fekáliás lerakódásokat a vastagbélben. 

7. Hogy működik a bél saját idegrendszere?

A bél idegrendszere a perifériás idegrendszer része, amely az emésztőrendszerben található és fontos szerepet játszik az emésztőfolyamatok szabályozásában. Ezt a rendszert az enterális idegrendszernek (ENS) is nevezik, és több ezer idegsejtből és idegrostból áll, amelyek eloszlása az egész bélrendszerben megtalálható.
A bél idegrendszerének nagy jelentősége van az emésztés és az élelem feldolgozása szempontjából, és részt vesz a bélmozgások, az emésztőenzimek szekréciójának, valamint az emésztőfolyamatok összehangolásában. Emellett a bél idegrendszere szorosan kapcsolódik az immunrendszerhez és az endokrin rendszerhez, ami az egész szervezet egészségének szempontjából fontos.

Formula #2 - hatásos béltisztítás gyógynövényekkel

1. Meddig tart a Formula #2 kúra?

A kúra addig tart, míg az üveg tartalma el nem fogy. Ez általában 5-7 nap.

2. Kell-e diétáznom a kúra alatt?

Nem kell diétázni, sok folyadékot kell inni, ami lehetőleg gyógyteákból, és tiszta vízből kell, hogy álljon. Ez ennek a terméknek az egyiknagy előnye, hogy a napi étrendedet nem kell flborítani.

3. Hogyan kell szednem a Formula #2-t?

Javasolt shakerben gyümölcslével összerázva meginni. Vízzel is el lehet keverni, de van akinek az íze így nem izlik.

4. A Formula #2-ben lévő orvosi agyag fogja a székletem?

Igen, előfordulhat, ennek ellensúlyozásaként a kúra ideje alatt Formula #1 kapszula szedése nagyon javasolt. Így sokkal nagyobb mennyíségű bélsártól szabadúlhatsz meg.

5. Elkezdhetem a béltisztító kúrát, ha székrekedésem van?

Nem javasolt. Először a normál székletet kell kalakítani a Formula #1 termékkel, aztán láthatsz neki a béltisztításnak.

6. Belevághatok a kúrába ha bélgyulladásom vagy hasmenésem van?

Igen, ezekre a problémákra kifejezetten ajánlott a Formula#2, a bélnyogtató és regeneráló hatása miatt. Az orvosi anyag, és az aktív fűzfaszén nagyon jó hatással van a hasmenésre.

SuperFood PLUS és 100 - természetes immunerősítés és tápanyag feltöltés gyógynövényekkel

1. Mi a különbség a SuperFood 100 és a SuperFood PLUS között?

Az összetételük ugyanaz, a különbség csak annyi, hogy az egyik por alakban, a másik tabletta formájában kerül kiszerelésre.

2. Ha nagyon le van gyengülve a szervezetem melyiket válasszam?

Elsősorban a SuperFood PLUS-t, napi legalább két evőkanálnyi dózisban. A Superfood 100 tabletta egy viszonylag egészséges ember napi vitamin és ásványi anyag szükségletét biztosítja 100%-ban kiváló összetevőkből.

3. Hogyan szedjem a készítményt?

SuperFood PLUS javasolt shakerben gyümölcslével összerázva meginni. A SuperFood 100 tablettát vízeel kell lenyelni. Vagy naponta 3 x egy szemet, vagy reggel egyszerre 3 szemet.

4. Milyen algák találhatóak a SuperFood PLUS és SuperFood 100-ban?

Négy féle algát tartalmaz: spirulina, kék-zöld alga, chlorella alga, és bíbor alga.
Egyedülálló készítmény, nem tudunk olyan terméket amiben 4 féle alga egyserre megtalálható.

5. Nem szeretem az alga ízét. Hogyan Szedjem be a SuperFood PLUS-t?

A shakerben történő összerázás elött adj hozzá egy fél citrom levét. Garantáltan finomabbnak fogod érezni.

Protect - vérkeringés javítása természetesen

1. Mikor vegyem be a Protect kapszulákat? Reggel vagy este?

Ha egyet szed, akkor inkább reggel, ha kettőt, akkor reggel és este 1-1 kapszulát ajánlatos bevenni.

2. Hány kapszulát szedjek be a Protect-ből?

Elsősorban a Superfood Plust napi legalább két evőkanálnyi dózisban. A Superfood 100 tabletta egy viszonylag egészséges ember napi vitamin és ásványi anyag szükségletét biztosítja 100%-ban kiváló összetevőkből.

Formula #3 - székrekedés ellen gyerekeknek

1. Pár hónapos csecsemő is szedheti a Formula #3-at?

Igen, hatóanyagai bio gyógynövényből állnak, ami nem károsítja a baba szervezetét.

2. Növelhetem-e az előírt adagot?

Igen, korlátlanul lehet növelni, a kellő hatás eléréséig.