Ügyfélszolgálatunk: +36202442726

Formula #2 - béltisztítás, méregtelenítés otthon

Hatásos béltisztítás gyógynövényekkel

A természetes béltisztítás során a Formula #2 gyógynövényes keverék eltávolítja az emésztőrendszerben hosszú idők során felhalmozódott salakanyagot, mérgeket, parazitákat, gyógyszermaradványokat és nehézfémeket.

Mit jelent a béltisztítás?

Egy ötnapos kúra, amely során gyógynövényekkel megtisztítjuk az emésztőrendszert a lerakódásoktól, salakanyagoktól, mérgektől és a bélrendszerben megbúvó parazitáktól. Ezzel egyidőben gondoskodunk arról, hogy bélflóránk regenerálódjon.

A természetes béltisztítás következtében négy pozitív folyamat indul be a szervezetünkben:

 1. a parazitamentesítés megszabadít az esetlegesen elszaporodott bélférgektől és kórokozóktól
 2. a belek kitüremkedéseiből eltávolítjuk a beszorult, betokosodott salakanyagot, ezzel megszüntetjük a túlzott gázképződést
 3. megalapozzuk a ételekben található, vagy a mesterségesen bevitt vitaminok hatékony felszívódását
 4. beindítjuk az egészséges bélmozgást.

Miért van szükséged béltisztításra?

Mára közismert tény, hogy a rendszeresen elvégzett béltisztító kúra nélkül szervezetünk nem képes önállóan megküzdeni a belénk került méreganyagokkal.

A mai, modern életvitelünk miatt olyan nagy mennyiségű toxin kerül a szervezetünkbe:

 • élelmiszerekben megtalálható adalékanyagok
 • finomított cukor, liszt 
 • szennyezett ivóvíz és levegő,
hogy azt testünk képtelen önállóan feldolgozni.

A belekben ragadt salakanyag a paraziták kedvenc búvóhelye. Itt nem csak elszívják előlünk a számunkra nélkülözhetetlen tápanyagokat de még mérgeket is termelnek.

A méreganyagok felhalmozódása a testedben a szorulástól az allergiáig, rengeteg betegség okozója lehet. A béltisztító kúra akár életet is menthet, hiszen a vastagbélben felgyülemlett toxinok és lerakódott salakanyagok vastagbélrákot is okozhatnak

banner
banner

Milyen pozitív hatásai vannak a sikeres béltisztításnak?

Egészségesebb élet, kevesebb megbetegedés: a béltisztítás során megszabadulsz a régóta felhalmozódott fekáliás anyagoktól, mérgektől, baktériumoktól, gyógyszermaradványoktól és nehézfémektől. Ezek az anyagok a belekben rekedve rengeteg kárt okozhatnak, ezért nem csoda, ha a béltisztítás után sokkal egészségesebbnek érzed magadat.

Laposabb has, hatékonyabb diéta: a méreganyagok eltávolításával laposabb lesz a hasad, és nem kell félned az étkezések utáni puffadástól sem. Az emésztés helyreállításával, illetve a bélflóra egészséges szintre hozásával a fogyókúrád is hatékonyabb lesz és sokkal könnyebben elérheted az áhított testsúlyt.

Energikusabb és aktívabb napok: a béltisztítás során megszabadulsz a testedben rothadó anyagoktól, így sokkal energikusabb, felszabadultabb leszel testben és lélekben is.

Vásárlónk tapasztalata a sikeres béltisztító kúra után

Géróné Almási Márta már régóta küzdött egészségügyi problémákkal a beleiben ragadt méreganyagok miatt. Egy barátnője tanácsára próbálta ki a Formula #2 béltisztító és méregtelenítő gyógynövényes port. Azóta nem csak egészségesebb az emésztése, de a méregtelenítésnek hála néhány felesleges kilótól is sikeresen megszabadult.

FORMULA #1 - A SZÉKREKEDÉS ELLEN

Tisztítsd meg a beleidet természetesen, gógynövényekkel!

 • Eltávolítja az emésztőrendszerben hosszú idők során felhalmozódott salakanyagot, mérgeket, baktériumokat, gyógyszermaradványokat és nehézfémeket

 • Erős gyulladásgátló és nyugtató hatású

Image

FORMULA #1 - A SZÉKREKEDÉS ELLEN

4 nyugtató és regeneráló hatású összetevő

 • Lenmag: Omega-3 és -6 zsírsavakban gazdag, melyek gyulladásgátló és nyugtató hatásúak. Emellett puhítja a megkeményedett fekáliás lerakódásokat, elősegítve annak kiürülését.

 • Útifű: Az útifű szinte minden orvosi kézikönyvben megtalálható, mint az érzékeny belek gyógyírja. Erősen gyulladásgátló és normalizálja a bélmozgásokat. Eközben, enyhíti a hasmenés tüneteit és a vízmegkötő képessége által, segít a szoruláson, gyorsítva a nagyobb mennyiségű széklet kialakulását.

 • Vörös szilfakéreg: Hatékony nyálkaképző, folyadékkal keveredve csúszós anyagot képez, mely nyugtatja és védi a beleket, csökkenti a gyulladást és megköti a savakat.

 • Fehérmályva: A fehérmályva gyökeret évszázadok óta használják a hagyományos gyógyításban az irritált gyomor és bélrendszer kezelésére.

Image
Image

FORMULA #1 - A SZÉKREKEDÉS ELLEN

3 hatékony összetevő mely megkötő és semlegesítő hatású

 • Almapektin - a nehézfémeket távolítja el a szervezetből: Az almából kinyert pektin ozmotikus hatású, így kiszippantja a káros anyagokat a belekből, különös tekintettel a nehézfémekre (higany és ólom), de még az olyan rákkeltő radioaktív fémeket is, mint a stroncium-90.

 • Aktív fűzfaszén - a leghatásosabb méregtelenítő összetevő: Az általunk alkalmazott fűzfaszén több mint 3000 gyógyszer-mellékanyagot, bogár- és rovarölőt, vagyis szinte az összes ismert méreganyagot megköti.

 • Gyógyászati agyagpor - sivatag mélyéről, természetes módon kiszárítva: Ez egy speciális szívóanyag, ami olyan erős vákuumot képez, ami szó szerint mindent magához ránt. Saját súlyának 40-szeresét képes felszívni a bél kitüremkedéseiből, a diverticulumokból.

A székrekedés természetes ellenszere

Formula #2 - béltisztítás gyógynövényekkel
Formula #2 - béltisztítás gyógynövényekkel

Formula #2 - béltisztítás gyógynövényekkel

18.900 Ft

Eltávolítja az emésztőrendszerben hosszú idők során felhalmozódott salakanyagot, mérgeket, baktériumokat, gyógyszermaradványokat és nehézfémeket.


A Formula #2 erős tisztító és vákuum hatású: eltávolítja a régi, megkeményedett salakanyagot a vastagbél falairól és a kitüremkedéseiből. Hogy valóban egészségesek legyünk, ezeket a mérgeket el kell a szervezetünkből távolítani. 


Kiszerelés: 227g por


Összetevők:  Lenmag (Linum usitatissimum), alma pektin (Malus communis), gyógyászati agyag, útifű mag és hüvely (Plantago psyllium), vörös szilfa belső kérge (Ulmus fulva), fehérmályva gyökere (Althaea officinalis), borsmenta levél (Mentha piperita) és aktív fűzfaszén

Vásárlóink véleménye a Formula #2-ről

A Formula #2 egy hihetetlen erejű béltisztító szer. A második naptól olyan dolgokat találtam a székletemben amikre legdurvább rémálmaimban sem gondoltam. Ajánlom mindenkinek azért, hogy ne legyen beteg, és könnyűnek érezze a hasát. Egészségünk a belek tisztaságától is függ.

B. Andrea

Győr

Rendszeresen vásárlom a termékeiket, nagyon elégedett felhasználó vagyok hosszú évek óta. Nemcsak azért, mert a termékek igazán hatásosak számomra, hanem mert a szállítás és a kiszolgálás is minden alkalommal zökkenőmentesen és extra gyorsan zajlott. Köszönöm szépen! :)

Papp Lili

Szeged

A Formula #1 és #2 egy csodálatos termékcsalád, amit a saját bőrömön is tapasztaltam. Általa orvosolni mások panaszait egy nagy nemes cél, és jó, hogy ennek én is a részese lehetek.

Kiss Lászlóné

Kőszeg

A Formula #2 egy hihetetlen erejű béltisztítószer. Ajánlom mindenkinek azért, hogy ne legyen beteg, és ha beteg, gyógyítsa meg saját magát! Egészségünk a belek tisztaságától is függ.

Gulyás Józsefné

természetgyógyász, kineziológus

2 LÉPÉSES KÚRA AZ EGÉSZSÉGES EMÉSZTÉSÉRT

Gyógynövényes kúra az egészséges emésztésért

1

Formula #1 - székrekedés ellen

A készítmény elsősorban a székrekedést szünteti meg úgy, hogy stimulálja a belek kiürülését segítő perisztaltikus mozgást. Emellett javítja az emésztést, felszabadítja a gázokat, megszünteti a görcsöket, gyorsítja az epe áramlását, elpusztítja a candidákat és egészséges bélflórát biztosít.

Tovább a Formula #1 oldalára>>


2

Formula #2 - béltisztítás gyógynövényekkel

Ha a bélmozgásunk már rendszeres, eljött az idő, hogy „mélyebbre ássunk” és a hosszú idő alatt felhalmozódott és tárolt hulladékot kitisztítsuk a szervezetünkből. A Formula #2 erős tisztító- és vákuumhatása, eltávolítja a régi, megkeményedett salakanyagot a vastagbél falairól és a kitüremkedéseiből. Különösen fontos azok számára, akiknek érzékeny a bélrendszere, gyakran van görcse vagy vastagbélgyulladása. Emellett kiváló gyógyír gyomorrontás vagy ételmérgezés esetére, mert a káros baktériumokat azonnal megköti.

Tovább a Formula #2 oldalára >>

Image Product

Gyakori kérdések és válaszok

1. Meddig tart a Formula #2 kúra?

A kúra addig tart, míg az üveg tartalma el nem fogy. Ez általában 5-7 nap.

2. Kell-e diétáznom a kúra alatt?

Nem kell diétázni, sok folyadékot kell inni, ami lehetőleg gyógyteákból, és tiszta vízből kell, hogy álljon. Ez ennek a terméknek az egyiknagy előnye, hogy a napi étrendedet nem kell flborítani.

3. Hogyan kell szednem a Formula #2-t?

Javasolt shakerben gyümölcslével összerázva meginni. Vízzel is el lehet keverni, de van akinek az íze így nem izlik.

4. A Formula #2-ben lévő orvosi agyag fogja a székletem?

Igen, előfordulhat, ennek ellensúlyozásaként a kúra ideje alatt Formula #1 kapszula szedése nagyon javasolt. Így sokkal nagyobb mennyíségű bélsártól szabadúlhatsz meg.

5. Elkezdhetem a béltisztító kúrát, ha székrekedésem van?

Nem javasolt. Először a normál székletet kell kalakítani a Formula #1 termékkel, aztán láthatsz neki a béltisztításnak.

6. Belevághatok a kúrába ha bélgyulladásom vagy hasmenésem van?

Igen, ezekre a problémákra kifejezetten ajánlott a Formula#2, a bélnyogtató és regeneráló hatása miatt. Az orvosi anyag, és az aktív fűzfaszén nagyon jó hatással van a hasmenésre.